Denna artikel finns också på:
Ja, vi kan skicka ut det japanska certifikatet.

Boka ett vanligt pcr-test hos oss på vår hemsida. När du väl kommer till mottagningen är det väldigt viktigt att du berättar för personalen på plats att du ska resa till Japan. Då kommer personalen genomföra ett nasofaryngeal test (d.v.s. i näsan) eftersom det är vad som krävs för resor till Japan.

Du får ditt resultat samma dag, tillsammans med Testmottagningens reseintyg, samt den japanska versionen. Detta skickas ut till dig på mail och sms.